Lakcím módosítás: segítséget kérnek a Dália utcában élőktől

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Egyes szentendrei utcákban, mint például a Dália utcában is a rendelkezésre álló térképek és a központi nyilvántartások alapján megállapíthatatlan az egyes ingatlanok pontos címe. A Hatósági Iroda segítséget kér, hogy minél kevesebb esetben kelljen lakcímet módosítani.

A szentendre.hu-n olvasható, hogy a Dália utca esetében az a gond, hogy az 1-es házszám nem az egyik vagy a másik végén, hanem a közepén szerepel, így akár megtévesztő lehet nem csak a postások, hanem a lakosok számára is.

Arra kérik a Dália utca lakóit, hogy a vaktérképen jelöljék be az ingatlant, amelyben laknak, és adják meg a lakcímkártyájukban szereplő címet. Ezen túl az ingatlantulajdonosok, illetve használók nevét és elérhetőségét is fel kell tüntetni, melyet beszkennelve, rosszabb esetben lefotózva kell visszaküldeni az irodának. Mivel járványhelyzet van, így akár lehetőség van arra is, hogy telefonon adják meg az érintettek az adatokat.

A Hatósági Iroda munkatársai a Dália utcai postaládákba is bedobta a kitöltendő térképet. A bejelölt címek alapján megpróbálnak megoldást találni a problémára és ha a lakók kellő módon közreműködnek, akkor a tömeges címváltoztatást is elkerülhetik.

További információ a szentendre.hu-n érhető el.

(Forrás: szentendre.hu)

(Borítókép: Google Maps)

Megosztás.

A szerzőről

Írjon egy választ