Felújítják a 11-es út szentendrei szakaszát

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A cél az, hogy megkönnyítsék a Dunakanyarban élők közlekedését.

Magyarország Kormánya nemrégiben döntött arról, hogy felújítják a 11-es számú főút szentendrei szakaszát – ismertette közösségi oldalán Vitályos Eszter, Pest megye 3. számú választókerületének elnöke.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság államtitkára, közölte, hogy elkezdődött az útfelújításos projekt előkészítése.

„Március 18-án egyeztetni fogok a fenntartó Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezetőjével, hogy valóban megkönnyítsék a dunakanyari lakosság közlekedését. Legfőbb célom, hogy minden olyan szakaszon, ahol ez indokolt, megfelelően kiszélesítsék az útfelületet, hogy azt kényelmesen és biztonságosan használhassuk.” – tette hozzá a politikus.

Vitályos Eszter emellett arra is kitért, hogy az elmúlt esztendőkben mintegy 40 százalékos csökkenés figyelhető meg a 11-es úton bekövetkezett súlyos balesetek számának tekintetében.

Véleménye szerint úgy kell megőrizni ezt a jó eredményt, hogy mindeközben a munkába járás és a hazajutás terén is pozitív irányba változzanak a dolgok.

Forrás: Vitályos Eszter közösségi oldala

Megosztás.

A szerzőről

Írjon egy választ