Három percen múlt a zebegényi pontszerzés

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mindössze három percen múlt a pontszerzés, ugyanis a Zebegény Garvittax csapata hajrában bekapott gólokkal kapott ki 4:6-ra az FCV Sportszervező Kft. alakulatától. A Regionális Futsal Bajnokság Budapesti 2. csoportjában rendezett találkozón Vitányi László mesternégyest szerzett.

A Zebegény Garvittax felnőtt futsal csapata felemás szezont fut: eddig mindössze háromszor hagyták el győztesként a pályát, emellett két döntetlent tudnak még felmutatni. Bár többször is szoros meccset játszottak, a találkozók kimenetele rendre nem úgy alakult, ahogy azt eltervezték.

A legutóbbi bajnokin Vitányi László a 3. percben szerezte meg a vezetést a hazaiaknak (1:0), majd beindult a veszprémi henger: Kovács Barnabás a 8. (1:1), Kiss Milán Krisztián a 16. (1:2), Erdősi Balázs Márk pedig a 19. percben bizonyult eredményesnek (1:3). A szünet után újra a vendégek diadalmaskodtak, Erdősi Xavér Ferenc a 24. percben belőtte a negyedik veszprémi gólt.

Ezt követően Vitányi László vezetésével felzárkózott a Zebegény, 30., 34., és 37. percben esett találatainak köszönhetően újra döntetlen volt az állás. Csakhogy a 38. percben Fellembek Zétény (4:5), majd egy perccel később Palvek Márk (4:6) is meglőtte a gólját, így elúszott a zebegényi pontszerzés lehetősége.

Végeredmény: Zebegény Garvittax 4:6 (1:3) FCV Sportszervező Kft.

(Forrás: MLSZ Adatbank)

(Borítókép: Pixabay.com)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.