Háztűz Pilisvörösváron: összefogás indult a családért

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Április 14-én, szerdán délelőtt tűz ütött ki egy pilisvörösvári Pihenő utcában, ahol egy 80 négyzetméter alapterületű épület tetőszerkezete gyulladt ki. A felső szint lakhatatlanná vált, így aki tud, segítsen Pénzes Krisztinának és családjának.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint szerdán a pilisvörösvári önkéntes és a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak helyszínre, majd három vízsugárral megfékezték a lángokat. Hiába érkezett gyorsan a segítség, a család nehéz helyzetbe került.

Pénzes Krisztina azt kérte az önkormányzattól, hogy köszönjék meg a család nevében a sok segítséget, hiszen ismerőseiken kívül ismeretlenek is igyekeznek támogatni őket. Mivel a háromgyermekes családnak minden egyes forint jól jön, ezért fontos, hogy összefogjunk értük és átsegítsük őket az előttük álló nehéz időkön.

Aki szeretné támogatni őket, az az alábbi számlaszámra utalhat:

11773425- 05594885 / Pénzes Krisztina  (OTP Bank)

A közlemény rovatban a következőt kell feltüntetni: „Adomány a tűzkár enyhítésére”.

Természetesen nem csak banki átutalással, hanem személyesen is támogathatjuk a családot. Ebben az esetben április 18-án, vasárnap a Platz Piacon Maszlag Mariannánál (Einfach Schwäbisch) lehet adakozni.

A pilisvörösvári önkormányzat közölte, hogy a jövőben vélhetően építőanyagra is szükség lesz a családnak, de ezzel kapcsolatban csak később várható bővebb információ. Vitályos Eszter, Pest megye 3. számú választókerületének elnöke, az Emberi Erőforrások Minisztérium Európai Uniós Fejlesztésekért Felelős Államtitkárság államtitkára közösségi oldalán is arra kér mindenkit, hogy fogjunk össze a pilisvörösvári háztűz károsultjaiért!

(Kép: Pilisvörösvár ÖTE/pilisvorosvar.hu)

(Forrás: pilisvorosvar.hu)

 

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.