Hegesztett csillagokat szórtak szét a szobi utcákon

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt rendelt el nyomozást, egyelőre ismeretlen tettes ellen a Szobon kiszórt „hegesztett csillagok” ügyében – írja a hidlap.hu.

A portál azt írta, hogy április 26-án, a SzobInfó nevű Facebook oldal számolt be arról, hogy az Arany János utcai mentőállomás körüli szakaszon az úttesten és a fűben is találtak szúrós fémdarabokat. Ezek a tárgyak akár az ott elhaladó járművek gumiabroncsait is kilyukaszthatják, így balesetveszélyes helyzeteket idézhetnek elő. Mivel a fémcsillagok között volt rozsdás is, így akár azt is lehet feltételezni, hogy a tettes már többször próbálkozott a településen. Az oldalon éppen ezért arra kértek mindenkit, hogy körültekintően közlekedjenek az említett szakaszon.

Az esettel kapcsolatban a Hídlap megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályát és megtudták, hogy a rendőrségre eddig nem érkezett bejelentés és feljelentés. A rendőrség a lakosoktól azt kéri, hogy aki hasonló esetet tapasztal, esetleg a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen a Váci Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó számon.

(Forrás és képek: SzobInfó/Hídlap)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.