Filmforgatás miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Játékfilmet forgat a VR Films Kft. Szentendrén, a Fő téren és környékén, 2021. május 3-án 6 órától május 4-én 20 óráig – írja a település a hivatalos honlapján.

A forgatás miatt részleges/teljes útzárással, korlátozással kell számolni a Fő tér, az Alkotmány utca, a Dumtsa Jenő utca területén, illetve több parkolóhely foglalt lesz a belvárosban. A forgatási helyszíneken a forgatást megelőző napokban technikai előkészületek zajlanak. Az önkormányzat kéri a lakosság megértését és türelmét!

A forgatás helyszínei:

  • 2000 Szentendre, Fő tér
  • 2000 Szentendre, Alkotmány utca
  • 2000 Szentendre, Vastagh György utca
  • 2000 Szentendre, Duna korzó, Péter Pál utca és Gőzhajó utca között

A használati időszak alatt különböző technikai és filmes járművek parkolása, filmtechnikai felszerelések és berendezési kellékek deponálásával, illetve látvány- és hangtechnikai effektekkel járó filmforgatás történik majd az említett területeken. A forgatócsoport mindent megtesz annak érdekében, hogy az érintett területek közelében lakók számára tevékenysége a lehető legkisebb zavart okozza, külön odafigyelve, hogy a lakóépületekbe, intézményekbe és üzlethelyiségekbe a ki- és bejárás, valamint az árurakodás zavartalan és biztosított legyen.

Forgatási helyszínek térképe

Forrás: szentendre.hu

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.