Romániában fogták el a szentendrei szexragadozót

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Őrült hajszát követően, csaknem fél évvel a szökése után sikerült elkapni azt a veszélyes szexragadozót, aki házi őrizetben még tavaly októberben vágta le magáról a nyomkövetőt és vált kámforrá – tudta meg a Vasárnapi Blikk.

Az újság értesülését a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is megerősítette, egyben közölte: J. Attilát március 24-én fogták el Romániában, jelenleg már az egyik budapesti büntetés-végrehajtási intézetben tartják fogva. A szentendrei lakásából elszökött 60 éves férfi így egészen pontosan 161 napig menekült a hatóságok elől.

A közösségi oldalán fegyverrel pózoló férfinek szexuális erőszak, személyi szabadság megsértése, gyermekpornográfia, garázdaság, testi sértés és lopás mellett immár a szökésért is felelnie kell. A Vasárnapi Blikk információja szerint a férfi szinte az összes bűncselekményt a volt barátnője ellen követte el.

J. Attila 2017 júliusa óta letartóztatásban volt, de tavaly júliusban kiengedték házi őrizetbe. A Szentendrén számára kijelölt ingatlant csak külön engedéllyel hagyhatta el, de ő inkább a szökés mellett döntött.

Forrás: Vasárnapi Blikk

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.