Nem bírt ellenállni az autóknak, ezért ellopta őket

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A váci rendőrök elfogták azt a 26 éves férfit, aki a gyanú szerint két ugyanolyan típusú gépkocsit lopott el egy hónap leforgása alatt. Nem bírt ellenállni, annyira megtetszettek neki.

Rendőrök ébresztették 2021. május 23-án délelőtt azt a gépkocsi-tulajdonost, aki az egyenruhásoktól tudta meg, autójával egy másik kocsit megrongáltak. Értetlenül hallgatta a járőröket, azt sem tudta, hogy kerülhetett máshová járműve, aztán emlékezett, hogy előző este sokáig szerelte gépkocsiját az utcán, az indítókulcsot az ülésen hagyta, az autót pedig nem zárta be.

A váci rendőrök egy órán belül lakásáról előállították a 26 éves L. Zoltánt. Kihallgatásán egy korábbi, 2021. március 7-én elkövetett autólopással is beterhelték.

A férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy mindkét gépkocsi annyira megtetszett neki, hogy meg szerette volna tartani, ezért hagyta magát belső késztetésétől vezérelni.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya L. Zoltán ellen két rendbeli lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Forrás: police.hu

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.