Győzelemmel zárta a szezont a Szentendre VSE labdarúgó csapata

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A félidei 0:0-át követően 2:1-re győzte le a szezonzáró bajnokin a Szentendre VSE a Pomáz-ICO SE alakulatát. Az utolsó siker azt jelenti, hogy a szentendrei labdarúgók kilencedik helyen végeztek a Pest megyei labdarúgó másodosztály Északi-csoportjában.

Néhány héttel ezelőtt még arról írtunk, hogy akár a kiesés veszélye is fenyegeti a Szentendrét, csakhogy a nagy hajrában beindult a henger és a csapat sorba zsebelte be a pontokat. Így nem hogy elkerülték az utolsó három helyet, hanem szépen felzárkóztak a középmezőnyhöz.

Június 19-én, az utolsó fordulóban hazai pályán látták vendégül a szomszédos Pomáz alakulatát: az első játékrész viszonylag eseménytelenül zárult – gól nem született és a bíró csak egyszer vette elő a sárga lapot, amelyre Daru Domonkos (Szentendre) nevét írta fel.

A második félidőben aztán megszaporodtak az események. Az 52. percben Deák Ferenc büntetőből szerzett vezetést a hazaiaknak (1:0), majd a 75. percben Málits Márkó növelte tovább az előnyt (2:0). A 80. percben aztán a Pomáz is 11-eshez jutott, melyet Faragó Dávid értékesített (2:1), de végül az egyenlítés már nem jött össze és megnyerte a szomszédvári rangadót a Szentendre. A második 45 percben hatszor villant a sárga, míg a Kovács Péter Sergő Mártonnak (Pomáz) a 89. percben felmutatta a piros lapot.

(Forrás: MLSZ Adatbank)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.