Ellopták Pócsmegyeren az útjavítást végző vállalkozó összes tábláját

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„A DUNA SÉTÁNY útjavítását végző vállalkozó bejelentést tett Önkormányzatunknak, hogy ma reggelre az ÖSSZES ÚTJELZŐ TÁBLÁT ELLOPTÁK, melyek információval szolgáltak a lakosságnak a munkálatok kapcsán.” – írta még kedden közösségi oldalán Pócsmegyer-Surány Község Önkormányzata.

Az eset megdöbbentette őket, hiszen – mint írják – a szűkös költségvetés, anyagi lehetőségek ellenére mindig arra törekednek, hogy javítsák a lakosok életkörülményeit.

„Erre példa, a nemrégiben elkészült Megyeri fasor, és a most megújuló Duna sétány is. A Megyeri fasornál megrongálták, összefestették a táblákat, most pedig ellopták. Hétvégén letolták a Megyeri fasorról az útlassító virágládákat. Az autóval száguldozókat is érdemes megemlíteni, akik nem csak maguk, hanem az itt élők életét is veszélyeztetik. Sajnos az ilyen emberek is közöttünk élnek. „Kérjük a lakosságot, hogy amennyiben információval rendelkeznek az ellopott táblákkal kapcsolatban, azt mielőbb jelezzék az önkormányzat felé!” – tájékoztatták a helyieket.

(Forrás: Pócsmegyer-Surány Község Önkormányzata)

(Borítókép: illusztráció)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.