Szünetel az ivóvízszolgáltatás több településen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. tájékoztatja a lakosokat, hogy ivóvíz-nyomóvezetéken történt csőtörés miatt szeptember 15-én, szerdán szünetel a vízszolgáltatás Budakalászon, Leányfaluban és Solymáron.

2021. szeptember 15-én Budakalász, Klisovácz utca – Pomázi út és Pomáz, Bajcsy-Zsilinszky út által érintett területen ivóvíz-nyomóvezetéken történt csőtörés miatt jelenleg szünetel a vízszolgáltatás. A DMRV Zrt. kollégái a hiba elhárításán dolgoznak, a szolgáltatás várhatóan a déli órákban helyreáll az érintett területen. Az ideiglenes vízellátás biztosítása érdekében a területen található közintézményekhez lajtokat helyeztek ki.
2021. szeptember 15-én a Leányfalu, Erkel Ferenc utca és Szentendre, Pap-sziget közötti terület egyes részein nagy átmérőjű ivóvíz-nyomóvezetéken történt csőtörés miatt jelenleg szünetel a vízszolgáltatás. A DMRV Zrt. kollégái a hiba elhárításán dolgoznak, a szolgáltatás várhatóan a déli órákban helyreáll az érintett területen.
2021. szeptember 15-én Solymár, Kerekhegyen a Tető utca – Bánya utca – Budai Nagy Antal utca – Vörösmarty utca – Kökörcsin utca – Berzsenyi utca – Kölcsey utca – Arany J.- utca – Kazinczy utca – Katona József utca – Hársfa utca – Jókai Mór utca – Kisfaludy utca – Móricz Zs. utca – Kakukkhegy utca által érintett területen ivóvíz-nyomóvezetéken történt csőtörés miatt jelenleg szünetel a vízszolgáltatás. A DMRV Zrt. kollégái a hiba elhárításán dolgoznak, a szolgáltatás várhatóan a déli órákban áll helyre az érintett területen. Az ideiglenes vízellátás biztosítása érdekében a Berzsenyi utca – Budai Nagy Antal utca kereszteződésénél a játszótér melletti buszfordulónál lajtot helyeztek ki.
Forrás: DMRV Zrt.
Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.