Legyőzte az újonc NEKA csapatát a Budakalász

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bár a vége kellőképpen izgalmasra sikerült, végül magabiztosan győzte le a NEKA csapatát a Budakalász KZRT. a férfi kézilabda NB I harmadik fordulójában. A találkozón csak az 1. percben (!) volt döntetlen az állás, majd onnantól kezdve végig vezetett a hazai gárda.

A kétszáz néző előtt lejátszott bajnokin Schmid Péter szerezte meg az első gólt, melyre Kovács Gergő részéről (NEKA) jött is a válasz. A 10. percben már öt gól volt a különbség (6:1), a vendégek pedig onnantól kezdve futottak az eredmény után.

A 20. percben 11:4-re vezetett a Budakalász, a szünetben viszont ismét csak öt találat volt a két fél között (17:12), ami annak is köszönhető, az első félidő utolsó gólját Kiss Bence jegyezte. A szünet után rendületlenül hajtott a Budakalász, bár a NEKA bő negyedóra elteltével újult erőre kapott és egyre inkább megközelítette a hazaiakat.

Sem az egyenlítés, sem a fordítás nem jött nekik össze még úgy sem, hogy az 56. perctől budakalászi gólszünet következett – az utolsó hazai gólt Ivan Perisic lőtte – míg a NEKA részéről Kiss Axel kétszer, míg Dely Márton egyszer bizonyult eredményesnek.

Végeredmény: Budakalász KZRT. 30:28 (17:12) NEKA

(Forrás: MKSZ Adatbank)

(Borítókép: Budakalász Kézilabda Zrt. Facebook oldal)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.