Útburkolati jeleket festenek fel a Hamvas Béla utcában és Pannónia-Telep utcai csomópontnál

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„A gépjárművel történő várakozást tiltó, szaggatott vonallal körülhatárolt sárga színű útburkolati jeleket festenek fel a Városi Szolgáltató NZrt. munkatársai szeptember 29-én, szerdán a Hamvas Béla utcában, valamint a Pannónia és Telep utcai csomópontban” – közölte a város önkormányzata.

A szentendre.hu-n megjelent tájékoztató szerint a munkavégzés idejére, vagyis 3-4 órás intervallumra ideiglenesen lezárják az érintett területeket. A Hamvas Béla utcában a szemétszállítás területének biztosítása érdekében festik fel az útburkolati jeleket, szerdán 8-12 óra között nem lehet majd használni a 2-18. számú ház előtti parkolót és nem is lehet majd oda behajtani.

Kérik a tulajdonosokat, hogy akinek szerdán délelött szüksége van a járművére, az még 8 óra előtt hajtson ki a kocsijával a parkolóból, mivel legközelebb csak négy órával később tud majd vele közlekedni.

A Pannónia és Telep utcai csomópontban a balesetmentes közlekedés érdekében szeptember 29-én, 11-14 óra között látják el jelekkel az útburkolatot. A munka idejére a Telep utca mindkét végére behajtani tilos, a Pannónia utca elején pedig zsákutcára figyelmeztető közúti jelzőtáblát raknak ki.

(Borítókép: illusztráció)

(Forrás: szentendre.hu)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.