Már egész Szentendre keresi Klein Lászlót

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Kedves Mindenki! Segítsetek kérlek! A segítségeteket kérem! Eltűnt a bátyám, Klein László csütörtökön délután” – írta a Szentendre Blogol csoportban Klein Mária, aki arra kér mindenkit: bizonyítsuk be, hogy van ereje a közösségnek és ha tehetik, csatlakozzanak a kereséshez.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság 01070-157/2018-2/2021. körözési számon eljárást indított az ismeretlen helyen tartózkodó Klein László ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint a 47 éves férfi 2021. október 28-án 16 óra 10 perc körül a VII. kerületi Kazinczy utcából ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. Klein László 180 centiméter magas, áltagos testalkatú, világos, őszes, vállig érő haja van. Az eltűnéskor kék keretes szemüveget, fekete orkán kabátot, valamint fekete nadrágot viselt – olvasható a police.hu-n.

Közben több portál is megírta, hogy az ELTE 47 éves, Szentendrén élő kutatójáról van szó. Barátok, hozzátartozók kértek segítséget a helyiektől és több poszt is megjelent a közösségi oldalakon is.

Legutóbb Klein Mária írt a Szentendre blogol csoportba, aki Klein László testvére. Elmondása szerint a rendőrség is keresi őt, de a közösség erejében, az emberek segítőkészségében bízva kér mindenkit, hogy tegyék ezt a lakosok is.

„Nagy valószínűséggel Szentendrén tartózkodik, többen is ott látták a napokban (ez a lakhelye is), ezért ott keressük vasárnap. Amire szükségünk volna, az sok-sok ember, aki szintén tudna jönni, keresni. Minél többen vagyunk, annál nagyobb az esélye annak, hogy megtaláljuk. Hideg van és ő napok óta kint van már, nincs nála semmi egyéb, csak az iratai. Nagyon sokan megosztották eddig is, amit HÁLÁS SZÍVVEL KÖSZÖNÜNK, kérlek, ezután is osszátok, minél több emberhez jusson el a hír. BIZONYÍTSUK BE, HOGY VAN EREJE A KÖZÖSSÉGNEK!!! Én hiszek benne, hogy összefogással meg tudjuk találni! Aki szeretne csatlakozni hozzánk, a kereséshez, jelezze nekem telefonon a 06 70 634 63 76-os számon, vagy messengeren. Minél többen vagyunk, annál szervezettebben, több helyen tudjuk keresni és annál biztosabb az eredményesség is. Aki jönni nem tud, de megosztja, annak is legalább annyira hálásak vagyunk. Minden segítség elkél!” – olvasható a bejegyzésben.

Klein László Facebook oldala egyébként itt érhető el.

(Forrás: police.hu/Szentendre Blogol)

(Kép: police.hu)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.