Vitályos: várják a megoldást a lakosok a 11-es út felújítása kapcsán

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nőként, anyaként és lokálpatriótaként is rosszul esett, hogy a segítő szándék ellenére a város hivatalos honlapján személyesen engem támadtak meg emiatt” – közölte közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter, reagálva arra a cikkre, ami a szentendre.hu-n jelent meg.

Pest megye 3. számú választókerületének elnöke, országgyűlési képviselő felidézte: Fülöp Zsolt, Szentendre polgármestere azzal a kéréssel fordult hozzá, hogy módosítsa a 11-es útfejlesztéssel kapcsolatos megbeszélés időpontját.

Dr. Vitályos Eszter ezt az alkalmat éppen azért szervezte meg, mert a Magyar Közút arra figyelmeztetett őt, hogy Fülöp Zsolt november 16-án keltezett levele miatt akár hónapokat is csúszhat a beruházás megkezdése.

A megoldást azonban több tízezer Pilis-dunakanyari ember várja, ők a legfontosabbak, így a megbeszélést 2021. december 3-án, péntek reggel 8.00-ra hoztam előre. Mindemellett nagyon bízom polgármester úr bocsánatkérésében, amennyiben úgy érzi, a tisztesség ezt megkívánja.” – tette hozzá az országgyűlési képviselő.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.