Ismét Rétvári Bencét indítják a kormánypártok

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pest megye 4. számú választókerületének Fidesz alapszervezetei Rétvári Bencét javasolták a 2022. évi országgyűlési választás jelöltjének, melyet a választókerületi szervezeti gyűlésen egyhangúan elfogadtak – írja a 0627.hu

Rétvári Bence Dunakanyar térségének országgyűlési képviselőjeként elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a választókerületében található települések szépen fejlődnek és rendre jól szerepelnek a pályázatokon. Sikeres együttműködést alakított ki a polgármesterekkel és lehetőségeihez mérten részt vesz a városok, községek rendezvényein is.

A Pest megye 4. számú választókerületében található Fidesz alapszervezetek közös közleményt adtak ki a jelölt megnevezése kapcsán, melyben a következőket írják: „Rétvári Bence az utóbbi években bizonyította, hogy óriási energiával és rengeteg munkával kiemelkedő eredményeket lehet elérni, így következő hónapokban szervezeteink egységesen és teljes erővel azon fognak dolgozni, hogy ő legyen a következő négy évben is a környék 34 településének országgyűlési képviselője, így folytatódjon a körzet látványos fejlődése. Van mit veszítenünk, hiszen a baloldal már bizonyította, hogy csak ahhoz ért, hogy tönkretegye az országot, ezt nem hagyhatjuk. Ezen kívül csak a Fidesz-KDNP kormány képes arra, hogy a balliberális nyugati nyomásnak ellenállva megvédje hazánkat az illegális migrációtól, megvédje az alacsony rezsiárakat és megvédje gyermekeinket az LMBTQ propagandától.”

A 0627.hu felidézte azt is, hogy Rétvári Bence a 2018-as országgyűlési választás alkalmával 27.559 darab (51.41%) szavazattal utasította maga mögé ellenfeleit. A többi jelölt jócskán elmaradt tőle, a Jobbikos Fehér Zsolt például 12.824 darab (23.92%), az LMP-s Matkovich Ilona 10.131 darab (18.9%), a többi politikusaspiráns pedig fejenként ezer alatti voksok gyűjtött be.

Forrás: 0627.hu
Borítókép: Rétvári Bence Facebook oldala

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.