Fölényes győzelmet aratott a DMTK II. ellen a Szentendrei KSE

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Január 22-én, szombaton játszotta legutóbbi bajnokiját a Férfi NB II-es bajnokság Közép B csoportjában szereplő Szentendrei KSE, mely hazai pályán 67:48-ra győzte le a Dunaharaszti MTK II. alakulatát.

A szezon egyik legrosszabb kezdését produkálta a Szentendrei KSE, mivel 2 percnyi játék után 7:0-ra vezettek a vendégek. Zahorán Bertold magára vállalta a felelőséget és a körtéből 8 pontot dobott zsinórban, valamint Dorogi Erik toldotta meg 2 ponttal és az 5. percben máris 10:7-es hazai vezetés volt. Félidőben még tartotta magát a DMTK, azonban a harmadik negyedben Taylor John Mark két fontos triplát értékesített és a negyed közepén 19 pontosra nőtt a hazai előny, ezáltal pedig el is dolt a mérkőzés.

Végeredmény: Szentendrei KSE – Dunaharaszti MTK II. 68-47 (19:14, 14:12, 20:10, 15:11)

Szentendrei KSE: Zahorán B. 17, Taylor M. 14, Sólyom L. 12, Dorogi E. 8, Korompay L. 7, Waigand Á. 7, Ablonczy Cs. 2, Balázs A. 1, Gerencsér G., Erdődi P.

A mérkőzés embere: Zahorán Bertold – 17 pont, 10 lepattanó, 1 gólpassz, 4 szerzett labda, 4 kiharcolt szabálytalanság, 2 blokk, 22  VAL

Waigand Ágoston: “A mai mérkőzést gyengébben kezdtük a vártnál, mivel a megszokottnál gyengébb dobószázalékot produkáltunk, illetve a csapatjáték is döcögősen állt csak össze. Ez talán betudható a tartalékos felállásunknak is. Szerencserére a csapat hamar összekapta magát és erőszakos védekezéssel és néhány remek támadóteljesítménnyel felül tudtunk kerekedni, a szintén hiányzókkal érkező DMTK brigádján, ezzel újabb hazai győzelmet szerezve. Szép volt fiúk, így tovább, hajrá Szentendre!”

Harkai Hunor: “Gratulálok a játékosoknak a győzelemhez! Mindkét csapat tartalékosan állt ki sérülések és betegségek miatt, mi voltunk az a csapat amelyik kevesebbet hibázott és jobb védelmet játszott, amiből többször tudtunk eredményesek lenni félkontrából és kontrából. Zahorán Bertold ismét a csapat vezére volt, Taylor John Mark nagyot játszott védelemben a fontos távoli dobásai mellett. A mérkőzést szinte a harmadik negyedben eldöntöttük, így lehetőség nyílt mindenkinek több játéklehetőséget adni és játékosaink jól is éltek vele. Nagyon pozitív, hogy tartalékos felállással is ilyen játékot produkáltunk és megtudtuk oldani a rövid periódusokat, amikor nem volt fent a pályán 5-ös poszton játékosunk. A következő fordulóban nehéz idegenbeli mérkőzés vár ránk a 3. helyen álló Monori SE ellen. Hajrá Szentendre!”

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.