Leányfalu után a Valkói KSK-t is legyőzte a Szentendre

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Leányfalu elleni siker után a Valkói KSK ellen diadalmaskodott a Szentendre VSE. A Pest megyei labdarúgó másodosztályban szereplő felnőtt alakulat idegenben 2:3-ra győzött.

A szentendrei csapat a 31. percben Deák Ferenc révén szerezte meg a vezetést, az első játékrész 0:1-es állásnál ért véget. A szünet után ismét Deák Ferenc nevét írta fel a játékvezető a papírjára, hiszen a szentendrei labdarúgó az 56. percben tovább növelte az előnyt (0:2).

A második vendégtalálattól vérszemet kapott a Valkó, a hazaiak ugyanis az 58. percben Nagy Roland révén szépítettek, míg a 62. percben Kacsuk Ádámnak köszönhetően az egyenlítést is összejött. Bár lehet, hogy a hazaiak már a tarsolyukban tudták az egy pontot, a vendégek 11-ese, Hajdu Balázs csereként beállva döntötte el a találkozó sorsát.

A játékos a 69. percben lépett pályára és kilenc perccel később ő volt az, aki megszerezte a harmadik szentendrei találatot. A góljára hazai részről már nem érkezett válasz, így a vendégek három ponttal távoztak.

(Forrás: MLSZ Adatbank)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.