Vitályos Eszter: olyan képviselőt válasszunk, aki törődik a Pilis-Dunakanyarban élőkkel

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Drága Pilis-Dunakanyariak! Egy éve lettem a térség választókerületi elnöke, azóta odafigyeléssel, támogatással és emberséggel sok mindent értünk el közösen” – jelentette ki közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter.

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője – aki a kormánypártok térségi jelöltje lesz az április 3-i választáson – felidézte, hogy elindították a 10-es és a 11-es főutak felújítását, elérték, hogy megkezdődjön a szentendrei mentőállomás felújítása, illetve a tahitótfalui mentőállomás építése. Említette továbbá, hogy emeletes motorvonatokat állítottak forgalomba a Budapest-Esztergom vasútvonalon.

„Sikeresen leváltunk Budapestről, ami azt jelenti, hogy akár háromszor több uniós forrás érkezik a térségbe, mint korábban, valamint 2030-ig szóló átfogó fejlesztési stratégiát alkottunk, melynek része a Pilis-Dunakanyar UNESCO világörökséggé nyilvánítása” – mondta dr. Vitályos Eszter.

A politikus a videójában egy gyümölcsfát tart a kezében. Meg is jegyezte, hogy ha a térségi közösségét úgy képzeljük el mint ezt a gyümölcsfát, akkor láthatjuk, hogy bár sokfélék, szerteágazók vagyunk, de a törzsünk mégis közös és mindannyian e földbe gyökerezünk, szeretjük a Pilis-Dunakanyar régióját.

„Április 3-án válasszunk olyan képviselőt, aki törődik az itt élőkkel, aki tudja, hogyan kell gondoskodni arról, hogy otthonunk évről évre gyarapodjon és bőséges termést hozzon. Kérem támogassatok szavazatotokkal. Ölellek benneteket!” – tette hozzá.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.