Vitályos: valótlanul állítja a baloldal, hogy elapadtak az uniós források

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Szóróanyagon állítja valótlanul a baloldal, hogy „elapadtak az uniós források”. Ezzel szemben a valóság az, hogy csak az elmúlt héten közel 5 milliárd forintot nyertek a településeink.” – jelentette ki március 31-én közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter.

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője – aki egyben az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára is – ismertette, hogy a baloldali kampány középpontjában nagyon gyakran elhangzik az a valótlanság és most már nemcsak a televízióban, hanem a térségben, nyomtatott formában is, hogy elapadnak az uniós források.

„Ezzel szemben a valóság az az, hogy csak a héten közel 5 milliárd forint érkezett a térségünkbe nyertes pályázatok kapcsán. 3,3 milliárd forint érkezik a településekhez TOP Pluszból, több mint 500 millió forintot nyert a szentendrei székhelyű Continest Zrt. és a Pest megyei közút közútfejlesztési munkálatokra – ami csak és kifejezetten a mi térségünket érinti – 700 millió forintot nyert el.” – jelentette ki.

A politikus végezetül megjegyezte: minden nyertesnek szívből gratulálok és hiszem, hogy a térség nem a hazug baloldali propagandában, hanem a fejlődésben, a békében és a biztonságban hisz.

„Én szívből hiszem azt, hogy a Pilis-Dunakanyari térség és az itt élők a békétlenség helyett a békét, a biztonságot és a további fejlődést fogják választani” – tette hozzá.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.