Hagyományteremtő jelleggel rendeznek Önkéntesek napját Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az első szentendrei Önkéntesek napját az önkormányzat május 14-én szombaton. A rendezvény célja, hogy felhívja a figyelmet az önkéntességre, fórumot biztosítson a gyakorló önkénteseknek és az önkéntes munka iránt érdeklődőknek” – írja a szentendre.hu.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint számos civil szervezetet megkerestek, hogy csatlakozzanak a május 14-re tervezett rendezvényre. Aznap 10-15 óra között szeretnék a Szentendrén működő, önkéntes munkát végző szervezeteket bemutatni és munkájukhoz kedvet csinálni, számukra tagokat toborozni.

„A fórumon a szervezetek egymással is megismerkedhetnek, illetve bemutatkozhatnak az önkéntesség iránt érdeklődőknek. A hagyományteremtő szándékkal életre hívott kezdeményezésre várnak mindenkit, aki szívesen kapcsolódna be az önkéntes feladatokat vállaló szervezetek munkájába, vagy bármilyen módon támogatná azokat” – írják.

A helyszínen, vagyis a Postás strandon minden szervezet külön sátorral lesz jelen, a standoknál beszélgetni és ismerkedni is lehet majd. A meghívottak és az érdeklődők számára a részvétel ingyenes. Az esemény fővédnöke Fülöp Zsolt polgármester.

(Forrás és kép: szentendre.hu)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.