Vereséggel távoztak Csömörről a szentendrei labdarúgók

Pinterest LinkedIn Tumblr +

4:1-es vereséget szenvedett a Csömör KSK otthonában a Pest megyei labdarúgó másodosztályban szereplő Szentendre VSE csapata. Városunk focistái huszáros hajrát követően a középmezőnybe repítették a klubot és ha a hátralévő fordulókban győznek, akkor akár a 7.helyen is végezhetnek.

Az Északi-csoport 25. fordulójában a Szentendre Csömörre látogatott. A vendéglátó csapat az előző találkozókon csak szenvedett, rendre vesztesen, vagy döntetlen eredmény elérve búcsúzott a pályáról.

A hazaiak most feltámadtak, hiszen Siskó Manó Árpád a 24. percben betalált (1:0), majd Gidály Mihály a 37. percben tovább növelte az előnyt (2:0), így a Szentendre kétgólos hátrányban volt a félidőben. A szünet után Molnár Bence Tamás az 53. percben bizonyult eredményesnek (3:0), majd Egervári Márton révén az 59. percben összejött a szépítés. Az utolsó találatot Szanyó Dániel jegyezte, aki a 80. percben állította be a végeredményt.

A Szentendre április 30-án játszik bajnokit legközelebb, akkor hazai pályán fogadják a Kistarcsai VSC-t. A folytatásban a Perbál SE (idegenben), a Vác-Deákvár SE (otthon), a PILE-Szántó SE (otthon) és a Piliscsabai SE (idegenben) ellen játszanak.

(Forrás: MLSZ Adatbank)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.