Miniszterhelyettes lett dr. Vitályos Eszter

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Tisztelt Választók, Drága Pilis-Dunakanyar! Ma hivatalossá vált, hogy miniszterhelyettes lettem. Csák János kulturális és innovációs miniszter kért fel erre a feladatra, parlamenti államtitkáraként. Politikusi munkám során ez a harmadik államtitkári megbízásom” – jelentette be május 25-én, szerdán közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter, térségünk országgyűlési képviselője.

A politikus leszögezte: a parlamenti államtitkári megbízatás nem egy cím és nem is csupán egy titulus, hanem óriási, megtisztelő és felelősségteljes feladat, melyet a legjobb tudása szerint és a választókerület lakóinak támogatásával fog elvégezni.

„Megkaptam a lehetőséget, hogy a kisebb tetteket nagyobbak kövessék és hogy innen a Pilis-Dunakanyarból egész nemzetünk kulturális értékeit, családszeretetét, a jövő generációját, vállalkozó szellemét és előremutató, innovatív ötleteit képviselhessem, óvhassam és fejleszthessem” – jegyezte meg dr. Vitályos Eszter.

A politikus büszke a családjára, az otthonára, a hazájára és a magyar emberekre.

„Hálásan köszönöm mindenkinek, aki bízott bennem és Isten engem úgy segéljen, ezzel a bizalommal élni fogok és minden pilis-dunakanyari honfitársam képviselőjeként leszek a kulturális és innovációs tárca miniszterhelyettese és parlamenti államtitkára! Ölellek Benneteket!” – tette hozzá.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.