Negyven éves lett a Szentendre Városi Óvodák Szivárvány tagóvodája

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A közelmúltban ünnepelte fennállásának 40. évfordulóját a Szentendre Városi Óvodák Szivárvány tagóvodája – közölte a szentendre.hu. Az ünnepségen Fülöp Zsolt polgármester mondott köszöntőt, az eseményen régi óvodavezetők elevenítették fel a múltat.

A szentendrei tagóvoda a 2021/22-es nevelési évben kerek jubileumot ünnepel, melynek méltó módon kívántak emléket állítani. Az önkormányzat beszámolója szerint a minapi rendezvény csúcspontja az intézmény mesterprogramjának egy szelete, a  galgamácsai gyermeklakodalmas játékfűzés volt. Az ovisok és az óvodapedagógusok közös játékát, „Sej pártám, pártám gyöngyös koszorúm…” címmel tartották meg.

A szentendre.hu azt írja, hogy Németiné Ikvai Emőke, a Szivárvány tagóvoda vezetője elmondta, az alkalomra több programmal készültek az óvodások és a pedagógusok. Az ablakokat Vankóné Dudás Juló festőművész színes munkáival díszítették, a folyosón kiállítást rendeztek a tehetségműhely éves munkáiból.

Fényképek, fotóalbumok segítségével idézték fel az elmúlt 40 évet. Az óvoda udvarán csipkével, szalagokkal díszítettek fel egy fát, és negyven madárral, aranyalmával, tulipánnal érzékeltették a gyermekek számára az elmúlt esztendők sokaságát.

(Forrás és kép: szentendre.hu)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.