Elkezdődött az idei Tahitótfalui Eperfesztivál

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 Május 27-én, pénteken elkezdődött az idei Tahitótfalui Eperfesztivál, melyet idén új helyszínen rendeznek meg. A nyitónapra dr. Vitályos Eszter, térségünk országgyűlési képviselője is kilátogatott.

„Sok éven át az Eperfesztiválról is híres volt Tahitótfalu. Magam is emlékszem, amikor 20 évesen részt vettem az első bulin, amit akkor mèg a parkolóban rendeztek. Nagy élmény volt, és tegnap este is ugyanebben az élményben volt részem, hiszen új szervezőkkel ugyan, de idén is folytatódik a hagyomány!” – jelentette ki közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter.

A politikus mindenkinek a figyelmébe ajánlja a rendezvényt, hiszen a helyi termelők termékei mellett, a mindenki által kedvelt tahitótfalui eper is megtalálható lesz, szinte minden formában.

„Este -mások mellett- Nagy Feró szórakoztatta a közönséget, de köztünk lesz Tóth Gabi, Abaházi Csaba és a Dobogókő együttes is. A fiatalabb korosztályokra is gondoltak a szervezők, őket vidámparkkal és állatsimogatóval is várják! Gratulálok a főszervezőknek, Kallós Gábornak és Magyar Gábornak a fantasztikus fesztiválhoz!” – tette hozzá.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.