Tartsuk magunkat fitten trambulinnal

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Minden gyermeket vonz az ugrálás, a trambulinnal pedig ez nem csak szórakozás, hanem fizikai erőnlétet és rugalmasságot is biztosít a fejlődő korban lévőknek.

Mire jó a trambulin?

A trambulin szilárd felépítése, gyors összeszerelhetősége és megfizethetősége páratlan szórakozást biztosít gyermekének, amikor csak kedve támad. A trambulin mindamellett, hogy kitűnő szabadidős tevékenység a gyermekeknek és a felnőtteknek egyaránt, az ugráló izmainkat erősíti, sőt még a súlyfeleslegtől is megszabadít. Ugyanakkor edzi a tüdőt és feszesíti az izmokat. A trambulinon való ugrálás aktiválja az agy bal és jobb oldali felének kölcsönhatását, így az tökéletesen ellenáll a stressznek.

Milyen környezetben használható?

A trambulin áprilistól októberig alkalmas kültéri használatra. Ebben az időszakban nem szükséges lefedni vagy tisztítani. A kiváló minőségű anyagok ellenállnak a rossz időjárásnak az év legmelegebb részében is. A fennmaradó hónapokban tanácsos a kültéri trambulint száraz, meleg helyen tárolni, az anyagok állandó minőségének és szilárdságának biztosítása érdekében.

Hogyan épülnek fel a hawaj.hu által forgalmazott trambulinok?

A trambulin kör alakú merev vázzal rendelkezik. T-csatlakozókkal van felszerelve, biztosítva a maximális szilárdságot és pontosságot az egész szerkezetben. Minden cső horganyzott acélból készül. A csövek belülről és kívül is horganyzottak, ez a technológia kiváló korrózióvédelmet nyújt. A belső védőháló biztonságosabb, mint a külső háló, mert megakadályozza, hogy az ugráló véletlenül a rugókra essen ugrálás közben. A bejárati rész L alakú cipzárral és csattal van ellátva, hogy megakadályozzák a kiesést. A védőhálót tartó rudakat habszivacs oszlopvédő borítja. A védőhálót tartó felső hálókarikát és T-csatlakozókat rugós zárakkal vannak ellátva, amelyek megakadályozzák a véletlen lekapcsolódást, miközben megkönnyítik a trambulin összeszerelését. Végül, de nem utolsó sorban a PP Mesh anyagnak köszönhetően az ugrófelület kitűnő élményt nyújt, valamint kényelmes és biztonságos ugrálást tesz lehetővé. Az USA-ban gyártott anyag megfelel még a legmagasabb elvárásnak is. UV filter védi az időjárás viszontagságaitól.

Milyen trambulinok közül választhatok?

A hagyományos trambulinok mellett minőségi trambulinok és nagyméretű trambulin is egyaránt megtalálható a webáruházban. Méretét tekintve a legkisebb a 244 cm, a legnagyobb pedig a 457 cm átmérőjű ugrálófelülettel rendelkezik, mérettől függően pedig 100 és 150 kilogramm közötti teherbírásúak, sőt valamelyikhez ingyen létrát is adnak.

Kiváló minőség

A www.hawaj.hu az egyik legnagyobb trambulin forgalmazó cég a piacon. Szükség esetén az összes alkatrész is rendelkezésre áll. Mindemellett garantálják a 100%-os minőséget, amit több mint 12 éves értékesítés bizonyított minimális panaszokkal. Mivel közvetlen importőrök, a magas minőség mellett verhetetlen árakat kínálnak.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.