Szavazz, hogy akciós árral induljon el a nagymarosi FOXPOST automata

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A közeljövőben Balatonfenyvesen, Jászapátiban, Nagymaroson és Újhartyánon is telepítenek FOXPOST automatákat – írja a cégre hivatkozva a hidlap.hu. Most játékot is hirdettek: a Facebook felhasználók szavazatán múlik, hogy melyik automata induljon kedvezményes árakkal.

A Foxpost egy népszerű csomagküldő szolgálat, mely úgy működik, hogy az árukat, termékeket – kvázi a csomagot – egy jól elérhető helyszínen elhelyezett automatából lehet feladni, illetve átvenni. Mivel manapság egyre többen rendelnek az interneten keresztül, így a cég is igyekszik bővíteni az átadó-átvevőhelyek számát.

A napokban jelentették be, hogy többek között Nagymaroson is lesz automata, sőt egy játékot is hirdettek. Nincs más teendő, mint az alábbi bejegyzésnél reagálni kell a képre, az alábbi hangulatjelekkel.

Szívet kell nyomni, ha azt szeretnénk, hogy Nagymarost szeretnénk akciós automatához juttatni, de a többi település esetében is megvannak a szimbólumok (Újhartyán – ölelős, Balatonfenyves – vicces, Jászapáti – hűha). Az akciós feladási árak az automata indulásától két hétig lesznek elérhetők.

A hidlap.hu cikke szerint felhívják a figyelmet arra is, hogy érvényesen szavazni csak az emojik használatával lehet, ezért a kommentek nem érvényesek. A szavazás augusztus 2-ig tart.

(Forrás és térkép: FOXPOST)

(Borítókép: blog.vatera.hu)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.