Időnként áldatlan állapotok uralkodnak a szentendrei szelektív hulladékgyűjtő szigeteknél

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. munkatársai rendszeresen tisztítják a város szelektív hulladékgyűjtő szigeteinek környezetét. Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy vigyázzanak a város tisztaságára!” – tette közzé a közösségi oldalán a vállalat, reagálva arra, hogy időnként áldatlan állapotok uralkodnak a szentendrei helyszínen.

Az önkormányzat a napokba megírta, hogy sajnálatos módon ismétlődő jelenség, hogy a szelektív hulladékgyűjtő szigetek környékén illegális szemétkupacok tűnnek fel. Sokszor a lakosok kommunális hulladékot is kidobnak a gyűjtők mellé.

„Augusztus elején Fülöp Zsolt polgármester bejelentette a Móricz Zsigmond Gimnázium parkolójában található hulladéksziget melletti illegálisan kihelyezett hulladékot. A Szentendrei Rendészeti Igazgatóság a kameraképek alapján 11 elkövetőből 9-et azonosított, ellenük megtették a feljelentést. Felhívjuk a tisztelt lakosság figyelmét, hogy kommunális, vagy a konténerekbe már nem férő szelektív hulladék elhelyezésére a szentendrei Hulladékudvarban (Szabadkai út 9.) van lehetőség” – közölték.

(Forrás és kép: Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt./Szentendrei önkormányzat)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.