Megújul a pomázi Szelistyei játszótér

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dr. Vitályos Eszter képviselő asszony segítségével, a Szerencsejáték Zrt. társadalmi felelősségvállalása keretében megújítja a Szelistyei játszóteret” – közölte a napokban közösségi oldalán Leidinger István, Pomáz polgármestere.

A város első emberének tájékoztatása szerint október végére kell az önkormányzatnak előkészíteni a mosdók és a bejárat közötti területet. Vagyis addigra el kell távolítani és át kell telepíteni a még megmaradt játékokat, ki kell egyenesíteni és át kell adni a kivitelezőnek a terepet.

A beruházást végzők novemberben fogják felépíteni a várak tematikájában tartozó játszóteret, a terveket a közelmúltban egyeztette a polgármester a tervezőkkel.

„Lesz akadálymentes kombinált mászóka-ház, hintaállvány baba-mama hintával, homokozó napvitorlával, mérleghinta, alagút, kerekesszékkel is használható körforgó, ugráló eszköz, rugós játék, két új pad, lóca, szemetesek. A játszóteret kerekesszékes és mozgásukban korlátozott gyerekek is tudják használni. Az előkészítési munkákat már megkezdtük” – tette hozzá.

(Forrás és kép: Leidinger István közösségi oldala)

(Borítókép: illusztráció egy korábbi Szerencsejáték Zrt.-s játszótérről)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.