Remekeltek térségünk elsősegélynyújtó az országos döntőben

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lezajlott az 50. Országos Elsősegélynyújtó Verseny döntője a csodás fővárosi helyszíneken, 20 gyakorlati kárhely, pihenő- és eszmeállomással. A fináléban remekeltek a Pilis-Dunakanyar térségét képviselő csapatok.

A Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezetének tájékoztatása szerint kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a megyei alakulatok. A gyermek kategóriában országosan 5. helyet ért el és 995 pontot szerzett a #HASHTAG névre hallgató minősített elsősegély csapat, mely a szentendrei Templomdombi Általános Iskolát képviselte.

A diákokat Calló Attila készítette fel, a csapatot Szász Anna , Csonka Lili, Incze Csenge, Dózsa Kincső és Tímár Bertalan alkotta.

Az ifjúsági kategóriában országos 12. helyezést ért el és 878 pontot zsebelt be a Lifeguards of RMG nevet viselő csapat, melyet a Dunakeszin található Radnóti Miklós Gimnázium delegált a fináléba. Farkas Éva készítette fel a fiatalokat, a csapatot Nemes Katalin, Helembai Írisz, Horváth Izabel Sára, Lehel Fanni Anna és Nagy Anasztázia alkotta.

A felnőtt vendégcsapatok között első helyen végzett a szentendrei Templomdomb Devils, mely 1058 pontot gyűjtött. Csalló Attila készítette fel a versenyzőket, aki maga is részt vett a küzdelmekben. Rajta kívül Baranyainé Kékes Noémi, Pankovics Ágnes, Jászai Katalin és Szabó Anikó szerepelt a döntőben.

Gratulálunk!

(Forrás és kép: Magyar Vöröskereszt Pest Megyei Szervezete)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.