Business Excellence díj 2022

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Szeptember 19-én, tizenkettedik alkalommal adták át a Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence díjakat az üzleti turizmus legjobbjainak, ahol a Grand Hotel Esztergomot, a Thermal Hotel Visegrádot és a bajnai Sándor–Metternich-Kastélyt is díjazták – írja az iranyesztergom.hu

Az online meghirdetett szavazáson mintegy ezerháromszázan voksoltak a Business Excellence díj jelöltjeire. A corporate turisztikai szolgáltatók 10 kategóriában versenyeztek, a győztesek mellett 5 közönségdíjas és egy különdíjjal jutalmazott vállalkozás is vehetett át elismerést. A díjak idén olyan cégekhez kerültek, amelyek rugalmasságukkal, szolgáltatásuk minőségével és hatékonyságukkal kiemelkedtek versenytársaik közül.

A díjátadó ünnepséget a fővárosi Haris Parkban tartották meg, ahol Gál Pál Zoltán, a Business Traveller Hungary magazint is kiadó Turizmus Kft. ügyvezetője köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényre Haris Gergely, a Haris Park tulajdonosa online jelentkezett be, aki kiemelte, hogy mennyire fontos elismerni a jó teljesítményeket, majd gratulált a jelölteknek és a díjazottaknak. A köszöntők után „Újabb kihívások a turizmusban: energiaválság és infláció” témában izgalmas kerekasztal-beszélgetést folytattak, végül átadták az elismeréseket.

A Legjobb Business Hotel – vidék kategóriában a győztes a Thermal Hotel Visegrád**** superior lett, míg ugyanebben a kategóriában a közönségdíjat a Grand Hotel Esztergom**** superior érdemelte ki. Térségünkben még egy közönség díjas született, méghozzá Legjobb Új Piaci Szereplőként a bajnai Sándor–Metternich-Kastély. A szavazás egyébként egy szakmai szűrés után valósult meg, ahol a Szent Adalbert Rendezvényközpontot is jelölték a legjobb vidéki rendezvényhelyszínek között.

„Nagyon hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk az eseménynek és köszönjük a bizalmat Mindenkinek, aki szavazatával hozzájárult a sikerünkhöz!” – így nyilatkozott a Grand Hotel Esztergom vezetősége a közösségi oldalukon.

Forrás: iranyesztergom.hu
Borítókép: turizmus.com / Grósz Balázs

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.