Nagymarosra és Gödre siettek a tűzoltók

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Akadt dolguk a tűzoltóknak: munkavégzés közben gázvezetéket vágtak Nagymaroson, Gödön pedig egy kamion kereke füstölt szeptember 20-án, kedden.

Munkavégzés közben elvágtak egy gázvezetéket kedden délelőtt Nagymaroson, a Nefelejcs közben. A sérült gerincvezetékből ömlött a gáz. A csövet előbb a váci hivatásos tűzoltók feszítővágójával elszorították, ezt később lecserélték a gázművek erre használatos eszközére. A tűzoltók légzésvédelem mellett körbeásták a sérült részt, közben figyelték a gáz koncentrációját. A munkát a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Senkinek nem esett baja és lakosságvédelmi intézkedésre sem volt szükség.

Füstölni kezdett egy élelmiszert, gyümölcsöt szállító külföldi kamion kereke tegnap este Gödön. A füstölést a helyszínen tartózkodók porral oltóval megszüntették. Az esethez a váci hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak. Hőkamerával megvizsgálták a jármű kerekeit, és visszahűtötték a felmelegedett részeket. Az eset során nem történt sérülés.

Forrás: Katasztrófavédelem

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.