Csavarkereskedelem 150 éves tapasztalattal

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Ferdinand Gross Németország egyik legrégebbi csavarkereskedő vállalata, mely az ötödik generáció óta van családi tulajdonban. Megbízhatóság, széles körű tapasztalat és minőség jellemzi a cég tevékenységét, folyamatosan arra törekszenek, hogy vevőikkel bizalmas, hosszú távú, minden igényt kielégítő együttműködéseket alakítsanak ki.

A Ferdinand Gross Németország egyik legrégebbi csavarkereskedő vállalata, mely az ötödik generáció óta van családi tulajdonban. Megbízhatóság, széles körű tapasztalat és minőség jellemzi a cég tevékenységét, folyamatosan arra törekszenek, hogy vevőikkel bizalmas, hosszú távú, minden igényt kielégítő együttműködéseket alakítsanak ki. A hagyományos értékrend, az őszinte kommunikáció, a maradandóság és nyitottság fontosak a cég minden egyes munkatársa számára a vevőikkel végzett mindennapi munka során. Kínálatuk megválasztásában és szolgáltatásaik összeállításában is arra törekszenek, hogy speciálisan, az igényeket maximálisan szem előtt tartva tudják kielégíteni a legkülönfélébb igényeket.

Sokkal több, mint csupán rögzítés technika

A professzionális és széles C-termék kínálat a Ferdinánd Gross egyik legnagyobb erőssége. A rögzítéstechnika mellett szerszámok, vegyi termékek, műszaki cikkek és egyedi rajzos alkatrészek is elérhetőek kínálatukban.

  • 10.000 szabványterméket,
  • 10.000 vevőspecifikus terméket,
  • 10.000 szerszámot,

ezen kívül megközelítőleg 10.000 vevői rajzot is kezelnek, melyek alapján az egyedi gyártási kapacitás révén gyorsan és hatékonyan képesek speciális elképzeléseket is megvalósítani.

Megbízható Partner a C-termék menedzsmentben

A Ferdinand Gross Németország egyik legnagyobb rögzítéstechnikai beszállítója, mely hazánkban helyi kirendeltséggel és logisztikával működik. Széles kínálatuknak és saját játműflottájuknak köszönhetően a legváltozatosabb igényeket is gyorsan és szakszerűen tudják kielégíteni. Ipari partnereiknek igényeikhez igazított, innovatív C-termék menedzsment szolgáltatásokat is kínálnak.

Intelligens megoldásaiknak köszönhetően akár 70 százalékkal is csökkentik egy adott cég C-termék beszerzési költségeit. Hogy ez az Ön vállalata számára is reális, elérhető cél-e a Ferdinand Gross segítségével, azt folyamatköltség-kalkulátoruk használatával könnyedén ellenőrizheti.

Széleskörű, a legmodernebb technológiákat is alkalmazó kanban megoldásaikkal a nagy fokú költségcsökkentés mellett olyan logisztikai előnyöket is élvezhetnek, mely a mindennapi munkát nem csak biztonságossá és folytonossá, de rendkívül kényelmessé is teheti.

Ha az Ön cége gyártási, karbantartási vagy javítási területen tevékenykedik, a Ferdinand Grossnál biztosan megtalálják az Ön számára legkedvezőbb megoldást, ha kötőelemekről van szó!

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.