Kocsis Máté: mondjunk nemet a szankciókra!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

November 28-án, hétfőn tartották meg „A Mondjunk nemet a szankciókra!” című országjáró sorozat szentendrei fórumát, melynek vendége Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt.

„Az előttünk álló hetek politikai vitáiban óriási súllyal jelenik majd meg, hogy mennyien töltik ki a nemzeti konzultációt. Vitályos Eszter államtitkár asszonnyal meggyőződésünk, hogy a magyar emberek értik és érzik a helyzet komolyságát, azt, hogy a szankciók sem Magyarországnak, sem az Európai Uniónak nem előnyösek. A tét nagy. Mondjunk nemet a szankciókra!” – írta közösségi oldalán a politikus, utalva arra, hogy hangot kell adnunk azzal kapcsolatban, hogy nem értünk egyet Brüsszel szankciós politikájával.

Dr. Vitályos Eszter, a Fidesz-KDNP térségi országgyűlési képviselője közösségi oldalán arról ír, hogy a fórumon szó volt a háborús inflációról, az elhibázott brüsszeli szankciókról, valamint az energia és élelmiszerválságról is.

„De a legfontosabb, hogy a megoldások is elhangzottak. Szóba kerültek az árSTOP-ok, a rezsicsökkentés és az is, mennyire fontos, hogy minél többen kitöltsük a szankciós válsággal kapcsolatos Nemzeti Konzultációt. Közösség vagyunk‼️ Vigyázzunk egymásra‼️” – tette hozzá.

(Forrás és kép: dr. Vitályos Eszter és Kocsis Máté közösségi oldalai)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.