Több baleset is volt szerdán térségünkben

Pinterest LinkedIn Tumblr +

November 30-án menetrend szerint közlekedő autóbuszba hajtott egy személygépkocsi Vácrátóton, kigyulladt egy személygépkocsi Vácon, két személygépkocsi ütközött össze Pócsmegyer közelében.

Menetrend szerint közlekedő autóbuszba hajtott egy személygépkocsi szerdán reggel Vácrátóton, a Szabadság úton. A buszon negyven ember utazott, a továbbutaztatásukról mentesítő járattal gondoskodtak. A váci hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Kigyulladt egy személygépkocsi szerdán délután Vácon, a Deákvári fasoron. A tűzoltók kiérkezésekor az autó teljes egészében égett. A tüzet a váci hivatásos tűzoltók eloltották, a felhevült fém alkatrészeket visszahűtötték, majd átvizsgálták a kiégett gépkocsit.

Két személygépkocsi ütközött össze szerdán délután Pócsmegyer közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A szigetmonostori önkéntes és a szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd biztosították a helyszínt.

Borítókép: PMKI Vác HTP (váci autótűz)
Forrás: Katasztrófavédelem

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.