Aláírták az M0 északi szektorának tervezési szerződését

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az év utolsó napján újabb jó híreket közölhetek közlekedésfejlesztési szempontból, ugyanis aláírták az M0 északi szektor (1️1. sz. főút – 1️0️. sz. főút közötti szakasz) tervezési szerződését‼” – közölte közösségi oldalán Dr. Vitályos Eszter, Pilis-Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője.

A politikus ismertette, hogy ezzel a munkával készítik elő az M0-ás északi szakaszának megépítésé. Az UNITEF’83 Zrt. és a VIKÖTI Kft. többek között a kiviteli- és tender tervdokumentációját, a meglévő engedélyek szükség szerinti módosítását, a további engedélyek beszerzését végzik el.

„A 1️1-es és a 1️0-es főút között 8️ kilométernyi új 2️x2️+leállósávos út épül, amelyből több mint 5️ kilométer alagútban vezet majd” – közölte Dr. Vitályos Eszter.

Az országgyűlési képviselő tájékoztatása szerint a tervezési szakasz kezdetén a Budakalászi különszintű csomópont átépítik, Ürömnél különszintű forgalmi csomópontot létesül, a végén új szakasza épül a 1️0️-es útnak Üröm és Solymár között 4️ kilométer hosszan, 2️x1️ forgalmi sávval.

„Én 2023-ban is a Pilis-Dunakanyar fejlődésért dolgozom és azért, hogy az itt élők megélhetését védő intézkedések miatt elhalasztott beruházások mielőbb megindulhassanak!‼️ Ne feledjétek‼️ Támogatással, odafigyeléssel és emberséggel csodákat tehetünk‼️ Közösség vagyunk‼️ Vigyázzunk egymásra‼️ Eszter” – tette hozzá.

(Forrás: Dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.