Vitályos Eszter: Jó munkát végeztek a térségi menhelyek

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jó munkát végeztek a Pilis-Dunakanyar térségében található menhelyek – közölte dr. Vitályos Eszter, a térség országgyűlési képviselője a közösségi oldalán, aki nemrégiben Ovádi Péterrel, az Állatvédelmi Cselekvési Terv kidolgozásáért és végrehajtásáért felelős kormánybiztossal találkozott.

Dr. Vitályos Eszter beszámolójából kiderül, hogy mindig örömmel találkozik Ovádi Péterrel, akivel naphosszat tudnának a szívügyükről és egyben közös érdekükről, az állatvédelemről beszélgetni.

„A mostani találkozón is szóba kerültek a választókerületünkben található menhelyek (Szentendrei Árvácska, Ürömi Állatotthon, Pomázi Kutyamenhely), hogy milyen jó munkát végeznek, továbbá a menhelyek nagyobb volumenű támogatása is‼️” – tette hozzá.

Dr. Vitályos Eszter azt is elárulta, hogy a találkozó fő témája természetesen a kultúrát érintette, hiszen Ovádi Péter a veszprémi körzet országgyűlési képviselője.

„A város életében hatalmas lépést jelent az idei év, mivel a vasárnaptól Veszprém és a Bakony-Balaton régió közösen viselheti az Európa Kulturális Fővárosa címet‼️ A programév indulásával Európa-szerte minden szem a régióra szegeződik, a kultúrát érintően pedig sok megbeszélni valónk volt‼️ A megkezdett munkához és a kulturális évadhoz sok energiát, kitartást és ennél is több sikert kívánok‼️” – jegyezte meg.

(Forrás és kép: Dr. Vitályos Eszter)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.