Feltörték a szentendrei baseballcsapat raktárkonténerét

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Miközben mi hétvégén vidáman játszottunk utánpótlás csapatunkkal a vácrátóti teremtornán és edzettünk az MH Akadémia tornatermében, sajnos egy senkiházi úgy gondolta, hogy fel kell törnie raktárkonténerünket az izbégi pályánkon – közölte február 19-én, vasárnap közösségi oldalán a Szentendre Sleepwalkers Baseball SE.

A klub tájékoztatása szerint első ránézésre baseball felszerelés nem tűnt el, de minden más értékes eszközt elvittek, így például hűlt helyét találták egy benzines fűnyírónak, két fűkaszának, egy generátornak is, emellett jó nagy rendetlenséget hagytak maguk után.

Az ajtót is tárva nyitva hagyták, bár azt a lakat letörés után is visszazárhatták volna… így még jól el is ázott pár dolog a konténer elejében. Reméljük sok bajod lesz még ebből, akárki is vagy!” – tették hozzá.

Az egyesület azt kéri, hogy ha bárki látott bármit, főleg gyanús alakot/alakokat mozogni az izbégi sportpályánál, vagy észrevették, hogy valaki épp kirámolja az értékeket a konténerből, az jelezze privát üzenetben a baseballcsapat Facebook oldalán vagy írjon egy levelet a szentendrerk@pest.police.hu e-mail címre. Az esetet bejelentették és a rendőrségi helyszíni szemle után feljelentést tettek.

Már az is nagy segítség lenne, ha pontosan meg tudnánk határozni a betörés időpontját. Mi a téli időszakban nem használjuk a baseball pályát, így nem járunk ki rendszeresen, egyelőre annyira sikerült szűkíteni az időszakot, hogy egy kondipark használó emlékezett, hogy múlt hétvégén, amikor edzeni volt, zárva látta az ajtókat. De valószínűbb, hogy az elmúlt pár napban történt a betörés” – hívták fel a figyelmet.

(Forrás és kép: Szentendre Sleepwalkers Baseball SE)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.