Kategóriagyőzelemmel debütált a Pilis Sport Team Egyesület a szezonnyitó motocross versenyen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dübörögtek a motorok az elmúlt hétvégén a piliscsévi pályán, ami a Magyar Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság első fordulójának adott otthont. Nagy reményekkel debütált a pilisvörösvári székhelyű Pilis Sport Team Egyesület (PSTeam) mely ráadásul egy kategóriagyőzelmet is elkönyvelhetett.

A térségi sportklub versenyzői a II. osztályban, illetve a senior bajnokságban szerepeltek. Wágner Olivér elnök az egyesület közösségi oldalán számolt be a versenyről. A sportolók reggel 6 órakor érkeztek meg a helyszínre, majd a parkolás után átvették a transzpondereket. Sok régi ismerőssel is szót válthattak, majd elkezdődött a szabadedzéssel egybekötött időmérő futam. A csapat tagjai kellően kiismerék a pályát és nagy reményekkel várták a futamokat.

Varga Dominik a II. osztály MX2-es kategóriájában a 22. helyet szerezte meg. Varga Zsolta Senior A kategóriában összesítve a 6. helyen végzett. Lánczi Sándor és Kutas Attila egyaránt a Senior Veterán mezőnyben indult: előbbi 12., míg utóbbi 14. lett.

A Senior B kategóriában született a legjobb eredmény, ugyanis Kovács Zsolt magabiztosan versenyzett mindkét futamában és teljesen megérdemelten zárt elsőként. Társai közül Mankovics László a 13., Tóth Gergely a 16., míg Wochauer István a 20. helyet szerezte meg.

Szurkoljunk együtt hétről hétre a Pilis Sport Team Egyesületnek. A csapat soron következő eredményeiről is beszámolunk olvasóinknak.

(Fotó: Pilis Sport Team)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.