Új játszóteret adtak át Ürömön

Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Különlegesen kedves eseményen vehettem részt, hiszen, amikor kimondjuk, hogy „a Gyűszűvirág utcai játszótér megnyitója”, akkor az már önmagában olyan, mintha egy mese címét hallanánk‼️” – számolt be az eseményről közösségi oldalán dr. Vitályos Eszter.

A Pilis-Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője megjegyezte, hogy gyönyörűek lettek a játékok, a sporteszközök, a padok, az ivókutak. A helyszínen frissen telepített fák, cserjék és évelő növények is várják az érdeklődőket, a politikus szerint a kétezer négyzetméteres park egy igazi csodának számít.

„Mindez nem is jöhetett volna létre különleges összefogás, együttműködés nélkül. Ez az összefogás egyrészt az ürömi önkormányzat és a Kormány között nyilvánult meg, hiszen az előbbi 35 millió forintos önrészével és az utóbbi 100 milliós támogatásával állt össze az építéshez szükséges forrás, másrészt országos szinten is példamutatónak számít, ahogy helyben együttműködött az önkormányzat Panorámaliget lakosaival. Többszörösen egyeztetve, az igényeket, véleményeket maximálisan figyelembe véve hajtották végre a kivitelezést, a legelejétől egészen az átadásig. Köszönöm minden résztvevőnek, tervezőnek, kivitelezőnek, önkormányzati vezetőnek és dolgozónak az elkötelezett munkáját‼️ Minden idelátogató gyermeknek és felnőttnek meseszép időtöltést kívánok‼️” – tette hozzá.

(Forrás és kép: Dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.