Akadt bőven dolguk vármegyénk tűzoltóinak húsvéthétfőn

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Hét személygépkocsi ütközött össze az M1-es autópályán, két személygépkocsi ütközött össze az 51-es főúton, felborult egy személygépkocsi Kerepesen, négy személygépkocsi ütközött össze az M7-es autópályán.

Hét személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt az M1-es autópálya 18-as kilométerénél, Biatorbágy közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A biatorbágyi önkéntes és a törökbálinti hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Két személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt az 51-es főút 26-os kilométerénél, Dunavarsány közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. A délegyházi önkéntes és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Felborult egy személygépkocsi hétfőn délután Kerepesen, a Szabadság úton. A gépkocsiban két felnőtt és egy gyermek utazott, mindannyian önerejükből elhagyták az autót. A gödöllői hivatásos tűzoltók a kerekeire állították, áramtalanították és átvizsgálták a járművet, majd, megszüntették a forgalmi akadályt.

Négy személygépkocsi ütközött össze hétfőn délután az M7-es autópálya 17-es kilométerénél, Érd közelében. Az összetört autók forgalmi akadályt okoztak. Az érdi hivatásos tűzoltók áramtalanították és átvizsgálták a járműveket, majd megszüntették a forgalmi akadályt.

Forrás: Katasztrófavédelem
Borítókép: baleset az 51-es főúton (Szigetszentmiklós HTP)
Második fotó: baleset az M1-es autópályán (Törökbálint Őrs)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.