Vitályos Eszter: a közlekedésfejlesztés a legfontosabb feladat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Helyzet/jelentést adott Dr. Vitályos Eszter, Pilis-Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője az M0-s gyorsforgalmi út tervezésével és a mai forgalomlassító demonstrációval kapcsolatban. Azt kérte a tüntetés ötletgazdáitól, gondolják meg, hogy „ezt a küzdelmet ne az itt élők kárára vagy rovására folytassuk, akiknek így is nehézkes a délutáni hazajutás.”

Dr. Vitályos Eszter közölte, hogy a 2011 Egyesülettel folytatott levélváltás és a korábbi szóbeli egyeztetések után ismét megkereste Lázár János építési és közlekedési minisztert és felhívta a figyelmét a térségiek közös ügyére, vagyis az M0 északi szakaszának tervezésére kiírt közbeszerzést követően a tervezés szükségességére.

„Az itt élők 8️6%-a szerint a közlekedésfejlesztés a legfontosabb feladat, ebből nem engedek‼️ Ezért a HÉV fejlesztés érdekében végzett sikeres lobbi után a főbb utakért és az elkerülőkért is össze kell fognunk‼️ Egyetértek azzal, hogy küzdenünk kell a projektjeinkért és a csata élére is állok akkor, amikor kell, de mindig csak megfontoltan‼️” – írta közösségi oldalán.

(Forrás: Dr. Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.