A Kínai Nemzetközi Tehetségcsere Konferencia Liaochengi Ágának Sikeres Megrendezése Shandong Shen megyében

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2023. május 25-26-án sikeresen megrendezték a Kínai Nemzetközi Tehetségcsere Konferencia Liaoc Engi Ágát és a Qilu Nemzetközi Előadótermet Shandong Shen megyében.

A konferencia témája ‘A tudomány és technológia elősegíti amodern mezőgazdaság fejlődését, segít a Liaocheng minőségi fejlődésében’, célja pedig egy erős mágneses mező létrehozása a tehetségek számára, segítve az új, belső tehetségnyitás építését, és erős lendületet biztosítva a Liaocheng tudományos és technológiai előrelépéséhez és magas minőségű fejlődéséhez.

A rendezvényen részt vevő néhány külföldi szakértő hozzászólást tett. Mindenki elmondta, hogy jelenleg az agrártechnológiai forradalom mélyen megváltoztatja a világ mezőgazdaságának arcát. Liaocheng egy nagy mezőgazdasági város, remélik, hogy megerősítik az együttműködést és a kommunikációt Liaochenggal, hogy hozzájáruljanak a globálismezőgazdaság fenntartható fejlődéséhez.

Ez a háromnapos esemény több mint 20 külföldi szakértőt vonzott Izraelből, Franciaországból, Japánból, Pakisztánból és további több mint 10 országból, valamint több mint 30 belföldi szakértőt és tudóst.

Liaocheng város, Shandong tartomány, a termékeny Alluvial síkságon fekszik, kiváló természeti körülmények között. A Jindi folyó, a Tuhai folyó, a Majia folyó, a Zhangwei folyó és más folyók áthaladnak rajta, és a Weishan öntözőkörzet, a Sárga folyó alsó részén a legnagyobb modern öntözőterület, erős garancia a modern mezőgazdaság fejlesztésére Liaochengben. Liaocheng város, amely 7,6857 millió művelt területű, nemzeti modern mezőgazdasági demonstrációs övezet, nemzeti mezőgazdasági tudományos és technológiai park, és fontos ellátási bázis a kiváló minőségű gabona, dinnye, zöldség, gomba, hús, tojás, tej és egyéb „kosár” termékek.Liaocheng város Shandong tartomány három magtárának egyike, és fontos gabonatermelő bázis Kínában. Az éves gabonatermesztés stabil, több mint 11 milliárd macska, a főbb gabonanövények termesztésének és betakarításának mechanizálási aránya pedig elérte a 98%-ot.A dinnye, zöldség és gomba éves termelése továbbra is stabil, több mint 13 millió tonna, így „az első zöldségváros Kínában”, „a sárgadinnya szülővárosa Kínában”, és „a biszporusz gombák szülővárosa Kínában”. Naponta több mint 2 millió jin megnyugtató zöldséget szállítanak közvetlenül Pekingbe és Sanghajba, sikeresen belépve a Guangdong–Hongkong–Makaó Nagyöböl területének „élelmiszerkosár” nemzeti stratégiai platformjába. Liaocheng város műszaki áttörést hajtott végre a vetőmagforrások „nyakának fojtogatása” terén, és két vetőmagvállalkozás integrált a nemzeti tenyésztéssel és promócióval,Gyorsítsa fel a „Luxi Seedling Valley” építését, és hozzon létre egy csemetéipari hegyvidéket bőséges mennyiséggel, kiváló minőséggel, vezető technológiával és integrált fejlesztéssel.2016-ban Liaocheng City elindította a „chat and win” általános regionális márkáját, és elindította a „egyél nyugodtan, Liaochengben készült!” szlogent országszerte, a „finomított mezőgazdasági termékek Liaochengben” márkanevezéssel.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.