XVI. Traktor Találkozó Solymáron

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Idén is megrendezik a Traktor Találkozót Solymáron, igaz, rendhagyó módon, ami immár a tizenhatod alkalom lesz. Az időpont, hagyományosan, július első vasárnapja, amely idén július 2-a.

A PEMŰ Sporttelep bezárta kapuit, amely eddig otthont adott az egészséges életmód kedvelői mellett az öreg gépek szerelmeseinek is. A Solymári Traktorbarátok Köre számára fontos, hogy a programok, különösen a gyermekek számára nyújtott játékok, védett környezetben valósuljanak meg. Jelenleg nem volt lehetőségük olyan helyszínt találni, amely minden feltételnek megfelelt volna egy jó hangulatú és biztonságos Találkozó megrendezéséhez.

A jelen körülmények között, a kedvelt és sokak által megtekinthető Felvonulást tudják megtartani vasárnap délután 16 órától. Ennek keretében, előtte és utána, lehetőség nyílik az öreg gépek megtekintésére és egy kis beszélgetésre is.

A rendezők kérik, hogy a traktor felvonuláson (traktorral, utánfutóval) résztvevők legkésőbb 2023. július 2-án 15:20-ig érkezzenek meg az Aranykorona Vendéglő melletti parkolóhoz. Gépindítás 15:30-tól, majd felsorakozás a felvonuláshoz. A felvonulás 16:00-kor indul.

A körülbelül 8 km hosszú útvonal: Sport utca/sportpálya/ – Terstyánszky u. – Váci Mihály u. – Rozmaring u. – Ifjúság u. – SPAR parkoló – Terstyánszky u. – Mátyás kir. u. – József Attila u. – Dózsa György u. – Templom tér – Kálvária u. – Hősök u. – Mátyás király u − Terstyánszky u. – Sport utca/sportpálya/

A rendezők felhívják a figyelmet, hogy a traktoros felvonuláson mindenki saját felelősségére vesz részt. Az esetleges károkért, balesetekért a rendezőséget felelősség nem terheli. Továbbá kérik a résztvevőket, hogy a találkozó ideje alatt a közúti közlekedés szabályait tartsák be. Kiemelten figyeljenek a gyermekekre! Minden kedves résztvevőnek és a rendezvényre ellátogatóknak jó szórakozást kívánnak! A rendezők a változtatás jogát fenntartják.

Forrás: Solymári Traktorbarátok Köre / SolymárOnline

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.