Bad idea, Misit elütötték: több közterületet és intézményt is lefújtak zöld színű spray-vel Pilisszenkereszten

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A minap ismeretlen tettesek több közterületet és intézményt is megrongáltak Pilisszentkereszten – közölte az önkormányzat a közösségi oldalán. Festékszóró spray-vel fújták össze az úttestet, az árkot, a templom bejárata előtti burkolt területet, de még jutott belőle az iskola homlokzatára is.

„Bad idea”, „Misit elütötték”, szivecskék, ellenzéki politikai szimbólum is megjelent a minap Pilisszentkereszt utcán. Az ismeretlenek igazi zenerajongók is lehetnek, hiszen Lana Del Rey nevű amerikai énekesnő nevét is felfújták az útra.

A kisebbik gond az úttesteken, villanyoszlopon és az árkoknál látható, hiszen ott az időjárási körülmények miatt idővel el fog kopni. Az iskolai falfelületről viszont nehezebb munkával tüntethető el – már ha a vakolat leverése nélkül sikerül ezt megtenni.

„Az önkormányzat a rendőrségi feljelentést megtette. Kérünk mindenkit, akinek bármilyen információja van az üggyel kapcsolatban azt jelezze a Polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán, vagy a szentendrei rendőrkapitányságon” – közölte Peller Márton polgármester az önkormányzat Facebook oldalán.

(Forrás és képek: Pilisszentkereszt/Mlynky Facebook oldal)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.