Shenxian megye, Shandong tartomány – Daesan, Dél-Korea nem kormányzati csereprogramokat folytat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2023. július 31. és augusztus 2. között Dél-Korea háromtagú Daesan ipari cseredelegációja érkezett a Shandong tartománybeli Shenxian megyébe, hogy nem kormányzati eszmecserét folytasson.

A delegáció megérkezett a Shandong Jiahua Biotechnology Co., Ltd.-be, meglátogatta a szójababfehérje-laboratóriumot, a termékkiállító termet stb., és kiterjedt eszmecserét folytatott a mezőgazdasági termékek mélyreható feldolgozásával kapcsolatban. A Luxi Land Exhibition új fajtapromóciós bázisán a delegáció mélyen bejárta az új fajtapromóciós üvegházakat, többet tudhatott meg a gyümölcsök és zöldségek termesztéséről és promóciójáról, valamint mélyreható megbeszéléseket folytatott a nemesítőipar fejlesztésének megerősítéséről. A Xinxian Xinlixin Food Co., Ltd.-nél a helyszínen néztük meg az előregyártott zöldségtermesztő műhelyt. A Shenxian megyei Central Plains Modern Agriculture Karneválon 8 egyedi helyszínt látogattunk meg, a szellemi kulturális örökség területén és a Shandong handmade területen a helyszínen szemügyre vettük a papírtépő készségeket és az agyagszoborkészítést.

A delegáció elismerően nyilatkozott a modern mezőgazdaság és a jellegzetes iparágak fejlesztésében elért eredményekről Shen megyében. Remélhetőleg a két fél tovább erősíti az ipari dokkolást, további együttműködési lehetőségeket tár fel a korszerű mezőgazdasági fejlesztés és jellegzetes ipari projektek létrehozása terén, bővíti a közös fejlesztés terepet, törekszik a kölcsönös előnyök és a közös fejlődés megvalósítására. A két fél megállapodott abban, hogy továbbra is erősítik a nem kormányzati kapcsolatokat Kína és Dél-Korea között, erősítik a hagyományos barátságot Kína és Dél-Korea között, valamint fellendítik a kelet-ázsiai kultúra jólétét és fejlődését.

A modern mezőgazdasági szerkezet kiigazítása Shen megyében korán kezdődött, és nagy léptékű, különböző ipari jellemzőkkel rendelkezik,Ez a Shandong Liaocheng Nemzeti Mezőgazdasági Tudományos és Technológiai Demonstrációs Park központi területe, egy nemzeti ökológiai demonstrációs övezet, és egy nemzeti búzamag termelő megye.Nemzeti Mezőgazdasági Modernizációs Demonstrációs Zóna, Nemzeti Export Élelmiszer- és Mezőgazdasági Termékek Minőségi és Biztonsági Demonstrációs Zóna, Ez az első zöldség megye Kínában, a sárgadinnyék szülővárosa Kínában, a biszporusz gombák szülővárosa Kínában, és a kis húscsirke szülővárosa Kínában.Több éves fejlődés után öt fő iparág alakult ki, beleértve a zöld és szennyezésmentes zöldségeket és a kiváló minőségű gabonákat, a kiváló minőségű kis húscsirkéket, a kiváló minőségű élő sertéseket és a kiváló minőségű ehető gombákat.A megye 900000 hektáros gabonaültetési területtel rendelkezik, éves termelése több mint 850 millió kilogramm;A dinnye és zöldség többszörös ültetésének területe 1 millió mu, éves termelése több mint 5 millió tonna, amely Shandong tartományban az első helyen áll.300000 napelemes üvegház, 200000 mu nagy, közepes és kis íves fészer, 100000 mu nyílt mezői zöldség és 6,5 millió négyzetméter ehető gomba ültetési terület;A kis húsevő csirkék éves termelése 200 millió, az élő sertések éves termelése 1,2 millió. Az „egy falu, egy termék” és „egy település, egy ipar” regionális elrendezése és nagyszabású fejlesztési tendenciája fokozatosan kialakul.

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.