Penny áruház épül Pilisvörösváron

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Penny élelmiszerüzlet épül Pilisvörösváron. Az áruház a Piliscsabai utcában működik majd az átalakítás, illetve a parkoló kialakítása után, amely már zajlik.  Azon túl, hogy az új üzletlánc érkezése bővíti a vásárlási lehetőségeket a városban, egyéb előnyökkel is jár Pilisvörösvárnak a sikeres tárgyalásoknak köszönhetően.

A kedvező megállapodás részleteiről Strack Bernadett beszélt. Az egyeztetéseket vezető alpolgármester elmondta: a német élelmiszerlánc 15 millió forint támogatást fizet az Önkormányzatnak, amelyet a város egy már zajló beruházásra, az új buszmegállók telepítésére fordít. Mint azt tudják, a leendő, korszerű pavilonok kiadható reklámfelülettel is rendelkeznek majd, a Penny Magyarország ezekből kötött le négyet 25 hónapra, ami további 15 millió forint + ÁFA bevételt jelent a városnak. Ezt a szerződés aláírásával együtt, előre megfizetnek.

Összeségében tehát a pilisvörösváriak hamarosan egy olyan üzletben is vásárolhatnak, amely nincs a környező településeken, emellett Pilisvörösvár nyer egy helyben adózó, nemzetközi céget, a fent említett 30 millió forintos bevétellel pedig a buszvárók cseréjének megtérülési ideje csökken jelentősen.

„Örülök, hiszen olyan üzletet sikerült kötnünk, amely mindannyiunk számára előnyös. A szerződés egy hosszú távú együttműködés kezdő mérföldköve lehet, ami a jövőre nézve még több lehetőséget rejthet” – fűzte hozzá Strack Bernadett.

„A PENNY számára hatalmas potenciált rejtenek az olyan területek, ahol még nem rendelkezünk üzlettel. Pilisvörösvár és közvetlen vonzáskörzete éppen ilyen térségnek számít, ráadásul a város kiskereskedelmi ellátottsága szintén a fejlesztést indokolta. Kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több emberhez jussunk el kiváló minőségű és kedvező árú termékeinkkel. Ennek érdekében az elkövetkező időszakban további üzletek nyitását és újabb munkahelyek létesítését tervezzük országszerte” – mondta Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője.

Az üzlet a tervek szerint 2024 folyamán nyithat meg, amely 1151 négyzetméter alapterülettel várja majd a vásárlókat.

Pennyről: A PENNY Market Kft. 1996 óta működik Magyarországon. Az üzletlánc jelenleg 229 üzletet, 3 logisztikai központot üzemeltet és közel 5000 munkatársat foglalkoztat. A vállalat küldetése, hogy vásárlói számára országszerte a lehető legfrissebb és legjobb ár-érték arányú termékeiket kínálja, beleértve a kiváló minőségű sajátmárkás és Magyar Termék védjegyes árucikkeiket is.

Forrás: pilisvorosvar.hu / budapestkornyeke.hu
Borítókép: látványterv (Penny)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.