Gázolás gyanúja merült fel a szobi vasútvonalon, jelentősen nőtt egyes vonatok menetideje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A Szobról a Nyugati pályaudvarra tartó, Vácról 5:58-kor továbbindult G70-es vonat (2369) gázolás gyanúja miatt Göd közelében várakozik, jelentősen nőtt a menetideje – közölte a MÁVINFORM.

A vasúttársaság tájékoztatása szerint a helyszínelés ideje alatt csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Vác és Göd állomások között. Emiatt 30-60 perccel nőhet a menetidő.

Az ugyanazon vágányon haladó, Vácról 6:04-kor elindult S70-es vonat (2429) visszatért Vácra. Azt javasolják a Rákospalota-Újpestre, Istvántelekre és Rákosrendezőre és onnan Vácra utazóknak, hogy vegyék igénybe az S71-es vonatokat, melyek zavartalanul közlekednek.

„A torlódások és késések csökkentése érdekében a Nyugati pályaudvarról óra 8 perckor induló szobi Z70-es vonatok óra 15 perckor indulnak és Vácig S70-es vonatként közlekednek, annak állomásain és megállóhelyein is megállnak. Váctól Z70-es vonatként várhatóan 20 perces késéssel közlekednek tovább” – írták.

Érdemes friss információkért megnézni a menetrendet és a MÁVINFORM oldalát, ugyanis egyes járatok vagy nem közlekednek, vagy csak bizonyos szakaszon szállítják az utasokat.

(Forrás: MÁVINFORM)

(Kép: Pixabay)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.