Vitályos Eszter: normalizálódott a helyzet a 11-es főúton

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Az elmúlt napokban rendkívül nagy torlódások alakultak ki a 11-es főúton, ezért azonnali egyeztetést kezdeményeztem a Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt-vel. Amíg nincs tartós megoldás,addig minden reggel manuálisan indítják el a jelzőlámpákat, hogy biztosan megfelelően működjenek!” – közölte Vitályos Eszter a közösségi oldalán.

A politikus szeptember 26-án, kedden azt írta, hogy aznap reggel már sikerült a jelzőlámpákat a normál üzemmódban működtetni. Egyúttal hozzátette: az elmúlt napok rossz tapasztalatai miatt mindenki korábban indult el és ezért alakulhatott ki torlódás a kora reggeli órákban.

„A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kollégái kiemelten kontrollálják távolról a jelzőlámpákat és jelentésük szerint 7:20-ra meg is szűntek a torlódások! Az anomáliát informatikai és telekommunikációs probléma okozta, ezért manuálisan se tudtak beavatkozni, mert nem érték el távolról a rendszereket és az óra alapú működéshez szükséges szinkronizálás sem tudott minden esetben futni! Az Magyar Közút Nonprofit Zrt. informatikai szakterülete már dolgozik a megoldáson!” – közölte még aznap Pilis-Dunakanyar térségének országgyűlési képviselője, aki egyúttal köszöni a térségben élők türelmét.

(Forrás: Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.