Vitályos Eszter: gázszivárgás miatt szünetelt a gázszolgáltatás Szentendrén

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kedves szentendreiek és környéken élők!‼️ Az éjjel gázszivárgás miatt Szentendre teljes területén szünetelt a gázszolgáltatás. A hiba elhárításán a TIGÁZ munkatársai egész éjjel dolgoztak és azt hajnali 4️ órára megszüntették‼️ Hála és köszönet a kitartó és szakszerű munkájukért‼” – közölte közösségi oldalán Vitályos Eszter.

A Pilis-Dunakanyar térség országgyűlési képviselője ismertette: a javítás érinti az útburkolatot a városban, ezért lassabb haladásra kell ma számítani. Viszont jó hír, hogy az iskolákban működik a fűtés, éjjel még egyáltalán nem volt biztos, hogy a gyermekek fűtött tantermekben ülhetnek ma.

„Akinek nehézséget okoz a gázkészülékek újraindítása vagy ahol nem indul el magától a szolgáltatás, az az ügyfélszolgálaton tud segítséget kérni, a +36 80 180-380-as telefonszámon‼️

Hadd mondjam el; Felemelő volt látni, hogy az emberek azonnal, az éjszaka közepén is egymás segítségére siettek a bajban‼️ Ez az igazi Szentendre! Közösség vagyunk‼️ Vigyázzunk egymásra‼️” – tette hozzá Vitályos Eszter.

(Forrás és kép: Vitályos Eszter közösségi oldala)

Megosztás.

A szerzőről

Hozzászólások lezárva.